Netflix event

Van Laar catering een evenement voor Netflix voor de deur van Café Brasserie Helden. De ruim 300 aanwezige medewerk(st)ers werden begroet op een tot foodtruckfestival omgetoverd plein voor de deur van het hoofdkantoor. Een prachtig gedecoreerde stretchtent werd geflankeerd door enkele foodtrucks en de LANDMANN SMOKER.

Boekpresentatie Sabina Hahn

Sabine Hahn schreef een boek met de titel “Boost your Food”, koken met Aloë Vera en andere superfoods. Van Laar catering vond een Aloë vera kwekerij bereid om mee te werken aan de lancering van dit smakelijke boek. Uit een smakelijk proefsessie met onze chef-kok Oscar Huizing kwamen de te serveren gerechten uit het boek van Sabine Hahn naar voren.

Introductie McLAREN 600LT

Van Laar catering verzorgde de introductie van de McLaren 600LT een exclusief diner voor relaties van Louwman Exclusive. Vanuit een open keuken midden tussen de McLaren’s serveerde onze chefkok Oscar Huizing een exquise vier gangen diner.

Landmann BBQ workshops

Van Laar catering organiseerde van A tot Z voor Landmann BBQ’s drie dagen lang praktische workshops voor medewerk(st)ers van DHZ zaken en tuincentra. In zes dagdelen werden circa 180 medewerm(st)ers van deze bedrijven door onze kok’s getraind gerechten te bereiden op barbecues, smokers, gasbarbecues en kettlebarbecues.

Sprout Challenger Award

Van Laar catering verzorgde de catering rondom de uitreiking van de SPROUT CHALLENGER AWARD 2019. Het event bezocht door circa 250 ondernemers vond plaats bij LOUWMAN EXCLUSIVE. Naast tal van streetfoodhapjes werd een heerlijk vijf gangen walking dinner geserveerd  vanuit een in de super de luxe luxe autoshowroom opgestelde open keuken.

Guido van Dongen Community Manager Sprout & Management Team over de Sprout Challenger Award bij Louwman Exclusive Cars
“Super goed geregeld! Als organisator van kwalitatieve events is het heel fijn samenwerken met Van Laar catering. Er wordt goed meegedacht over de optimale guestjourney voor mijn bezoekers”.

testimonial-sprout

Maran Jansen, Me-doc over het jubileum feest voor relaties en medewerkers
“Wat een sprankelende ervaring was ons 10 jarig bestaan! Van A tot Z was alles tot in de puntjes geregeld. Deze bijzondere avond zorgde voor een glimlach op ieders gezicht en dat mede dankzij jullie! Fijn om op deze manier te kunnen samenwerken. Zeker voor herhaling vatbaar”.

testimonial-me-doc