Bedrijfscatering

Dell-EMC heeft Van Laar catering ingeschakeld voor de exploitatie en management van haar bedrijfsrestaurant waar dagelijks circa 250 medewerk(st)ers gebruik van maken. Daarnaast organiseert Van Laar catering de hospitality rondom vergaderingen, presentaties, workshops, relatie-ontvangsten en recepties voor Dell.

Voor andere opdrachtgevers wordt de lunch dagelijks vers bereid, op locatie aangeleverd en ter plekke door ons gepresenteerd aan de aanwezige medewerk(st)ers en gasten.

Van Laar catering ziet bedrijfscatering als maatwerk. Leveringsafspraken, de overeengekomen kwaliteit en kwantiteit, HACCP en hygiëne worden vastgelegd in een samen met opdrachtgevers opgestelde Service Level Agreement.

Fred Jaspers Operations & Facilities Manager Dell-EMC

De partycatering achtergrond van Van Laar catering is het onderscheidend vermogen.

“In het bedrijfsrestaurant van Dell-EMC in Amsterdam Sloterdijk verzorgd Van Laar catering dagelijks circa 250 gasten waaronder medewerkers, klanten, cursisten en veel internationale

 gasten voor tal van vergaderingen. Dat vergt veel van de flexibiliteit van het cateringteam van Van Laar catering. In hun flexibiliteit en in de kwaliteit van de aangeboden gerechten zie je de partycatering achtergrond van Van Laar catering terug”.

testimonial-dell