Foodtrucks

Van Laar catering beschikt over een foodtruck en een smoker die ingezet worden voor promotiewerkzaamheden voor onder meer opdrachtgevers als Landmann Barbecues en The Meatlovers.  Maar deze Van Laar catering foodtrucks kunnen ook worden ook ingezet voor bedrijfsfeesten en foodfestivals.

Mensen op een feestelijke en smakelijke wijze bij elkaar brengen rond onze foodtrucks is onze missie. Dat doen we op basis van onze passie: de lekkerste vlees-, vis- en vega- gerechten grillen of roken. Daarvoor gaan we het land in en bezoeken we pop- en dance-events, foodtruckfestivals en braderieën. Maar u kunt onze Foodtruck of Landmann Smoker ook inhuren voor uw eigen evenement tijdens een feest op locatie of zomaar als verrassing voor de vrijdagmiddagborrel op de zaak. Onze professionele grillmasters worden ook ingezet voor product-demonstraties bij supermarkten, doe het zelf- en tuincentra in Nederland en België.

Onze foodtrucks zijn zo ontworpen dat de look & feel per evenement kan worden aangepast aan de wensen van opdrachtgevers, we de trucks en assortiment kunnen thematiseren en kunnen voorzien van uw eigen branding.

Onze Grillmasters bereiden sappige en malse Angus Beef Hamburgers van Australische Angus runderen. Grillen Spaanse Iberico Burgers. Maak kennis met onze onovertroffen Lam Burger van Nieuw Zeelands lam. Het water loopt je in je mond van onze perfect gemarineerde spareribs of proef onze pulled pork  broodjes op onovertroffen wijze gerookt op houtsnippers. We brengen de gerechten op smaak met verse kruiden, onze eigen marinades en serveren deze op perfect gebakken broodjes. Visgerechten voldoen minimaal aan het MSC keurmerk. Vegetarische gerechten proberen we zoveel mogelijk te betrekken bij ons bekende boeren die met liefde voor het vak uitzonderlijke producten telen.