Maatwerk

Opdrachtgevers die maatwerk verlangen in partycatering vinden bij ons antwoord op al hun culinaire en organisatorische wensen. Of het nu gaat om een exclusief diner voor 20, een relatieontvangst voor 200 of een personeelsfeest voor 2.000 personen.

Van Laar catering werkt voor opdrachtgevers als Louwman Exclusive (importeur van Maserati, Morgan en McLaren), Dell-EMC en Kebo-Ochten. Voor Landmann Barbecues organiseert Van Laar catering productpresentaties bij doe-het-zelf zaken en tuincentra.

Voor het bedrijf Jan Zandbergen “world wide quality in meat” verzorgen de koks van Van Laar catering productpresentaties en workshops.

Verder verzorgt Van Laar catering de publieks- en VIP-catering tijdens exclusieve beurzen als Masters of LXRY (RAI) en Capital Cars & Classics (Kromhouthal).

Julie Reimus, Marketing Manager, Louwman Exclusive Cars B.V.
Van Laar catering is al jarenlang trouwe partner van Louwman Exclusive, en daar zijn wij trots op. Het voltallige team van Van Laar catering weet op verrassende wijze invulling te geven aan zowel de culinaire invulling alsmede de aankleding van onze events. Van een eenvoudige broodjeslunch tot een vijfgangendiner met live cooking of de volledige ontzorging tijdens de Masters of LXRY; Van Laar catering denkt mee en verrast ons keer op keer. Kernwoorden: kwaliteit, creatief, inspirerend, meedenken, betrouwbaar, flexibel, oogstrelend!”

testimonial-louwman