Locaties

Van Laar catering is bij verschillende evenementen-locaties in en rond Amsterdam een graag geziene party-cateraar. Meestal organiseert Van Laar catering bijeenkomsten op de locaties van opdrachtgevers, in hun showroom, kantoor of magazijn. Als uw locatie te klein is of wenst u een extra accent te geven aan de organisatie van uw evenement dan heeft Van Laar catering contacten met tal van locaties waar we uw evenement kunnen organiseren. Afhankelijk van uw specifieke wensen werken wij suggesties voor u uit.

Locaties waar wij regelmatig de catering voor opdrachtgevers verzorgen zijn:

LOUWMAN EXCLUSIVE

LOUWMAN EXCLUSIVE
Duizenden auto’s razen er per uur aan voorbij. Aan de schitterende locatie van Louwman Exclusive. Zonder overdrijving de mooiste autoshowroom van Nederland in het kenmerkende gebouw langs de A2 nabij Utrecht. Bolides van de merken Bentley, Lamborghini, Lexus, Maseratie, McLaren, Morgan, Rolls-Royce en TVR staan opgesteld in dit prachtige pand. Van Laar catering zorgt dat bijeenkomsten in deze locatie tot in de puntjes georganiseerd worden qua organisatie, inrichting, catering en hospitality. De organisatie van een evenement bij Louwman Exclusive dient een win-win situatie te zijn voor Louwman en voor de opdrachtgever. Dit ter beoordeling aan Louwman Exclusive.

DE KROMHOUT HAL

DE KROMHOUTHAL
De Kromhouthal is een evenementenlocatie aan het IJ in Amsterdam Noord. De imposante industriële locatie van ruim 5.000 m2 is na decennialang gebruik als fabriekshal in 2012 omgetoverd tot evenementenlocatie. In de afgelopen jaren is De Kromhouthal uitgegroeid tot een toonaangevende bestemming voor uiteenlopende events in Amsterdam. Van Laar catering zorgt ondermeer de catering rondom het jaarlijkse evenement Capital Cars & Classics.

PETRUSKERK

PETRUSKERK
Omgeven door hoge kantoren van Teleport pronkt de Petruskerk als een romantische oase aan de Spaarndammerdijk te Amsterdam. Rond 1450 gebouwd, verwoest in 1572 door de Watergeuzen en weer opgebouwd in 1578 is de Petruskerk vandaag de dag voor velen het decor voor een speciale gelegenheid.

Na de laatste grote restauratie is het kerkje, net als vroeger weer het bruisende middelpunt van het “dorpje” Oud-Sloterdijk.

De Petruskerk is een uitermate geschikte ruimte voor diverse activiteiten.

 • een gezellige avond met een goed stuk muziek
 • een informele avond met een heerlijk buffet
 • een jubileum viering
 • een bedrijfspresentatie
 • een congresavond
 • een inauguratie
 • een culturele activiteit
 • een vergadering in de Petruskerk
 • een kooruitvoering
 • een afscheidsreceptie
 • een Kerstborrel / Kerstbuffet
 • een Nieuwjaarsborrel en
 • u weet nog wel meer mogelijkheden, wij leveren maatwerk.

Voor alle activiteiten geldt dat uw eigen vlag in top kan!

www.oudsloterdijk.nl

DE KONING PARTY & EVENTS
In Amsterdam Sloterdijk organiseert Van Laar catering voor haar relaties evenementen in DE KONING PARTY & EVENTS. De twee zalen zijn multifunctioneel. Ze zijn geschikt voor zowel kleine als grote feesten en evenementen. Daarnaast zijn alle voorzieningen aanwezig voor professionele presentaties en congressen. De uitstraling en inrichting zijn van hoge kwaliteit en creëren een “Koninklijke ambiance”.

Verdere informatie:
www.dekoning-events.nl