Ontzorgen

De medewerk(st)ers Van Laar catering ontzorgen u rondom de organisatie van uw evenement op ieder denkbaar vlak. Wij werken nauw samen met verschillende toonaangevende leveranciers op het gebied van inrichting en decoratie, AV-techniek, tentenbouw en entertainment.  Partners die het klappen van de zweep kennen, proactief meedenken en zich beseffen dat de organisatie van uw evenement 100% veilig moet gebeuren. En niets fout maf gaan, we kunnen het immers niet meer overdoen! Wij maken draaiboeken, zorgen voor de benodigde vergunnen en zijn uw organisatorische rechterhand.

CULINAIR & ORGANISATORISCH MAATWERK

Met dertig jaar ervaring is Oscar Huizing, mede-eigenaar en chef-kok van Van Laar catering, een wandelende culinaire encyclopedie. Voor de organisatie van uw evenement maakt u uw culinaire wensen duidelijk. Wij werken een voorstel uit dat past bij het thema van uw bijeenkomst, uw smaakbeleving. En om ieder misverstand te voorkomen wordt u uitgenodigd te komen voorproeven. Een snufje zout meer of minder. Andere saus, meer of minder vlees of vis. Culinair maatwerk geheel afgestemd op uw wens en uw budget is het uitgangspunt bij Van Laar catering.

Aanvullend adviseren wij u op het vlak van te serveren dranken- en wijnen. Over het te gebruiken serviesgoed, glaswerk en bestek. Over de personele inzet, personeelskleding en de inrichting en decoratie van uw bijeenkomst.