Crew catering

Van Laar catering verzorgt met de nodige regelmaat crewcateringopdrachten rondom de organisatie van evenementen en filmopnames. Van ontbijt tot en met late night snack, desgewenst het klokje rond, bieden wij de verzorging van koude en warme dranken, voedzame vers gemaakte lunch- en diner gerechten rekening houdend met de wensen van de harde werkers backstage of de artiesten op het podium. Aanleveren van broodjes of snacks of het volledig inrichten en bemannen van een crewcateringruimte waarin vers beleving een grote rol speelt. U kunt het met een gerust hart aan ons overlaten.

.

Food Supply

Voor verschillende opdrachtgevers produceert Van Laar catering met haar afdeling food supply dagelijks broodjes, soepen, sausen en tal van specials. Food supply is altijd maatwerk en wordt veelal in co-creatie met onze opdrachtgevers gerealiseerd. Voor evenementen worden duizenden broodjes belegd of lunchpakketten samengesteld en bezorgd op de gewenste locatie.

Voor evenementen locaties verzorgd  Van Laar catering de culinaire verzorging van partijen desgewenst op basis van “white label” branding. Bittergarnituren, snacks, lunches, buffetten en  diners worden in de keuken van Van Laar catering voorbereid, gekoeld getransporteerd naar de locatie waar vervolgens de eindbereiding plaatsvindt door onze keukenbrigade.

Leveringsafspraken, de overeengekomen kwaliteit en kwantiteit, HACCP en hygiëne  worden vastgelegd in een samen met opdrachtgevers opgestelde Service Level Agreement.